“Sot dëgjova propozime nga Dhoma për turizëm dhe hotelieri, Shoqata FOTAM dhe Asociacioni kombëtar për turizëm hyrësjes për modelet e subvencionimit të turizmit, por edhe për modelin e sigurimit të përgjegjësisë tek tur-operatorët turistikë.

Ministria e ekonomisë punon vazhdimisht në përmirësimin e kushteve për rritjen e numrit të turistëve dhe zbatimin e masave të reja me qëllim për ta bërë Maqedoninë Veriore një destinacion edhe më atraktiv turistik” – thotë Bekteshi

Sot dëgjova propozime nga Dhoma për turizëm dhe hotelieri, Shoqata FOTAM dhe Asociacioni kombëtar për turizëm hyrësjes…

Publiée par Kreshnik Bekteshi sur Mardi 22 octobre 2019