Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi nesër do të merr pjesë në Panairin e bizneseve në komunën e Sarajit, organizuar nga Fondacioni Albiz. Përveç Ministrit Bekteshi, gjatë panairit fjalim do të kenë edhe kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti, drejtori ekzekutiv i Fondacionit Albiz, Besir Dernjani dhe Kryetari i OEMVP-së Nebi Hoxha.