Ministri i ekonomisë Kreshnik Bekteshi mori pjesë në Samitin Rajonal të Turizmit, i cili u mbajt në Tiranë nën organizim të Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit dhe Organizata Botërore e Turizmit e Kombeve të Bashkuara, ngjarje e cila mblodhi ministrat e turizmit nga Italia, Greqia, Kroacia, Sllovenia, e Serbia.

Tema e samitit ishte “Turizmi, solidaritet dhe qëndrueshmëri”, ku u theksua që të ofrohet sa më shumë ndihmë për rimëkëmbjen e zonave të prekura nga tërmeti që preku Shqipërinë, si dhe të mbështete turizmi i këtij shteti.

Në vijim ju dërgojmë kumtesë me detaje dhe fotografi nga Samiti.