Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi sot do të do të vizitoj kompani nga sektori i përpunimit, industrisë së ndërtimit dhe sektori i gastronomisë dhe hotelierisë që veprojnë në komunën e Gostivarit dhe të cilat janë mbështetur nga masat në kuadër të programeve të Ministrisë së Ekonomisë.