Aktori dhe humoristi shqiptar Bes Kallaku po vazhdon karrierën e tij artistike edhe si këngëtar.

Ai ka zgjedhur që përmes bashkëpunimeve të bëhet pjesë e skenës muzikore.

Kallaku sot ka publikuar duetin e tij të ri, kësaj radhe ai ka bashkuar forcat me këngëtarin kosovar, Ramadan Krasniqin- Danin.

Kënga mban titullin ‘O bir’ dhe tashmë është edhe në kanalin Youtube.