Lëvizja BESA vazhdoi me themelimin e nëndegëve, ku sonte u themelua nëndega Batinc.

Të pranishëm në këtë kuvend themelues ishin edhe nënkryetari i Lëvizjes BESA, z.Kastriot Rexhepi dhe anëtari i kryesisë qendrore z. Sedat Ramadani.

Me propozim të kuvendarëve kryetar i nëndegës së f. Batincë u zgjodh Rihan Rahmani, duke e ngarkuar kështu me përgjegjësi të madhe por me besim të madh e shpresë se do ti përfaqësojë fuqishëm interesat e qytetarëve të nëndegës për një jetë më të mirrë.
Urime, qofshi me Besë e na priftë e mbara!

Artikulli paraprakFshati shqiptar ku askush nuk shkon nuse, meshkujt 50-vjeç dhe beqarë
Artikulli tjetërParashikimi i motit