Lëvizja BESA mbajti mbledhjen e rregullt të Kuvendit Qendror. Në këtë mbledhje u diskutua për referendumin dhe për fushatën e referendumit. Shef shtabi u zgjodh Arjanit Hoxha dhe ekipi përbërës për udhëheqjen e fushatës së referendumit.

Në këtë takim u shpalosë edhe motoja e Lëvizjes BESA për referendumin e cila do të jetë: “PO për NATO dhe BE, si shqiptar e jo si përqindje”.

Ditën e hënë Lëvizja BESA do të organizoj edhe pres konferencë për të bërë të ditur gjithë ekipin që do ta udhëheq fushatën dhe agjendën e aktiviteteve gjatë fushatës.