Shefi i shtabit të Degës së Çairit për zgjedhjet presidenciale Besim Koka, organizoi iftar në të cilin iu faleminderua përzemërsisht strukturës së BDI-së për kontributin e dhënë pro vizionit të liderit Ali Ahmeti, drejt NATO-s dhe EU-së.

Në iftarin e organizuar morrën pjesë më shumë se 700 aktivistë të të gjitha këshilleve vendore.