Vazhdon fuqishëm mbështetja e e platformës së Bashkimit për Demokratik për Integrim për Kryeministrin e parë shqiptar. Aktiviteti i takimit me banorët ishte dhe pjesa e Sarajit të Shkupit.

“Në kuadër të aktiviteteve të fushatës zgjedhore, sot realizuam takim edhe në Saraj në rrugën 10 dhe në rrugën 6, ku na premtuan se fuqishëm do të mbështesin politikat e Ali Ahmetit për Kryeministër të parë Shqiptar. Faleminderit Saraji 💙” – thotë Blerim Bexheti.