BFI: Agjencionet turistike në Maqedoni i gënjejnë besimtarët për haxh dhe për viza (Dokument)

Bashkësia Fetare Islame në Maqedoni nëpërmjet një njoftimi të publikuar në rrjetet sociale ka njoftuar besimtarët se “ka agjencione turistike që i mashtrojnë besimtarët se kinse organizojnë udhëtim për haxh dhe marrjen e vizave për haxh”

Nga ky institucion fetar thonë se në ditët në vazhdim do t’i publikojnë, siç nga BFI i quajnë mashturuesit.

Në fund nga BFI thonë se afati i fundit për regjistrim të besimtarëve është kjo e premte (27 korrik).