Rijaseti i BFI në Republikën e Maqedonisë informon se dita e Kurban Bajramit bie më 21.08.2018, ditë e martë.

Manifestimi qendror bëhet në Xhaminë e Mustafa Pashës në Shkup, ndërsa falja e Namazit të Kurban Bajramit kryhet në ora 06:28.

Nga Ministria për Punë dhe Politikë Sociale kanë bërë të ditur se dita e martë do të jetë ditë jopune për Besimtarët e konfesionit islam me rastin e festës së Kurban Bajramit.