Big Mama e ka pranuar një kritikë nga dikush prej ndjekësve.
Babai i Big Mamës ka ndërruar jetë si pasojë e një sëmundje duke i lënë të pikëlluar familjen e farefisin, shkruan lajmi.net.

Lidhur me humbjen e madhe ishte vetë këngëtarja ajo e cila ka njoftuar nëpërmjet një postimi në Instagram.

Disa ditë më vonë Bigi u shfaq joshëse e veshur shkurt dhe pranoi një kritikë nga dikush prej ndjekësve lidhur me publikimin e fotove të tilla derisa akoma është në zi.