Big Mama vjen me një fotografi në krahë të nënës së saj.
Nuk ndodh shumë shpesh që Big Mama poston fotografi me familjarët e saj.

por, këtë herë këngëtarja dhe prezantuesja e njohur ka vendosur të sjellë një foto me ‘kuptimin e jetës së saj’.
Kështu e quan Bigi nënën e saj, me të cilën shihen të përqafuara pranë një bregdeti.

https://www.instagram.com/p/BqKEqqPgN6M/?utm_source=ig_embed