“Ne në vazhdimësi kemi kërkuar zgjedhje të parakohshëm dhe me këtë vendim është moment i rëndësishëm që qytetarët të tregojnë orientimin e mëtejshëm. Në asnjë moment nuk duhet të vihet në pikëpyetje procesi euroatlantik i Republikës së Maqedonisë së Veriut. Ne duhet t’i bëjmë detyrat e shtëpisë, që më pas në Samitin e radhës të marrim edhe datën për negociata”, tha Kasami.

Artikulli paraprakZijadin Sela: Shkojmë në zgjedhje, na priftë e mbara
Artikulli tjetërAhmeti: Zgjedhjet e jashtëzakonshme duhet të jenë demokratike