Micheal dhe Howard Jones, janë vëllezërit binjak që edhe pse tashmë 59 vjeçarë jetojnë bashkë dhe punojnë në të njëjtin vend.

Ata janë identik, dhe nuk janë ndarë asnjë ditë në jetën e tyre edhe pse binjakët pasi që të rriten ndahen për të jetuar jetën e tyre.

Binjakët Micheal dhe Howard punojë në Howells, teksa shumë nga kolegët e tyre pohojnë që shpesh ngjashmëria e tyre i bënë konfuz.

“Njerëzit nuk besojnë që unë kam një binjak. Disa prej tyre mendojnë që punojë vetëm unë këtu e jo edhe vëllai im” ka thënë Micheal.

Ndryshe, ata të dy thonë që e kanë shumë të vështirë të jetojnë pa njëri tjetrin kështu që nuk janë ndarë kurrë.

Artikulli paraprakNjë kampion bote shkon trajner te Nizza
Artikulli tjetërZaev: Besoj se optimizmi im për zgjidhjen e emrit do të realizohet