I ka lënë shumë pak imagjinatës me fotot e fundit
Kështu Tammy Hembrow e cila ka ndezur temperaturat sonte derisa është zhveshur në të brendshme për të bërë foto në veshje intime.

Ajo është e njohur si një guru për shëndet dhe fitnes, derisa stërvitjet e saj tregojnë se pse ajo ka një trup përfekt.
Tammy Hembrow ka treguar se të punosh shumë paguhet derisa ajo ka treguar asetet e saj në të brendshme duke treguar një pamje tepër seksi.

Të martën ajo ka bërë disa postime në Instagram, ku thjesht ka lënë gojëhapur fansat e saj.