Është me të vërtetë një ndjenjë e papërshkruar kur e din se me vete ke një rradhë të shokëve të mire të cilët kanë korrë suksese e janë bërë shembuj për udheheqjen e bizneseve në vend, e të cilët në të njejtën kohë, të qëndrojnë afër dhe japin kontribut për zhvillimin e iniciatorëve të rinjë e kulturën shqiptare në përgjithsi. Hotel Bushi Resort, Hotel Doa, Restorant Aktiva, Migjen Selmani si dhe shumë të tjerë,  janë të rradhës të cilët i vizituam dhe në shenjë falenderimi  iu dhuruam mirënjohjet. Ne,  si ‘Folk Fest’ ju urojmë suksese të pafundme në punën e suksesshme të cilën e udheheqin moti kohë,  dhe shpresojmë që ky bashkëpunim i joni dita ditës do të bëhet edhe më i forte, i jetëgjate.

Ju faleminderit nga zemra!

t i