Njihuni me Nusret Latifin, njëri nga përfaqësuesit e kompanisë,dhe industrisë së Mishit Xheza dhe udheheqës I bordit të mishtoreve Xheza në Shkup dhe më gjërë,njihet edhe si humanistë që nuk ngurojë të ndihmojë kudo që I jipet mundësia.
Ka shum raste ku ai nuk ka hezituar së ndihmuari asnjëher si vullnetarë,po ashtu edhe edhe nuk I ka refuzuar asnjëherë ftesat per tiu bashkangjitur te tjerve në bamirësi
Nusreti poashtu ka ndihmuar per afirmimin e saj edhe klubin e mundjes Liria-Shkup,po ashtu atij I kan dhuruar minjohje edhe shum shoqata qe iu ka bashkangjitur ne bamirësi siç jan rastet:fushata e jetimit projekt I shoqatës kalliri mirësis,poashtu ka vizituar shtepin e pleqëve në Shkup Prishtinë,pastaj të varfërve u ka dhuriar paket me gjera ushqimore dhe ca tjera që nevojiten per higjenë.
Pra më poshtë do I gjeni edhe mirnjohjet qe ia kan dhuruar nusretit si shenjë falemnderimi për ndihmesën e tijë sa I përket humanizmit.
Për fund nuk kemi se qka të shtojmë më shum,përveq se të themi,është nderë dhe knaqësi të kemi në mesin ton njerëz si z.Nusreti,pra urojmë që të shtohen njerzit e tillë.