Bogoevski: Turp për institucionet që nuk arritën ta parandalojnë arratisjen e Gruevski

Kryetari i komisionit, Pavle Bogoevski kërkoi përgjegjësi na institucionet të cilët sipas tij nuk arritën ta parandalojnë arratisjen e Gruevskit. Në votimin e propozimeve, në komision nuk morën pjesë deputetët e VMRO-DPMNE-së. Marrjen e imunitetit të Gruevskit.

Gjykata Penale e kërkon mbi bazën e vendimit gjyqësor në rastin “Tanku” dhe akuzat tjera të PSP-së. Imuniteti i Gruevskit merret me qëllim që në rast se i njëjti kthehet në Maqedoni të arrestohet dhe të dërgohet në burgun hetues të Shutkës.