Boki 13 sot për herë të tretë ngriti kallëzime penale në Prokurori. Ai informoi se paditë janë për bartës të detyrave publike, anëtarë të familjeve të tyre, si dhe biznesmenë. Boki 13 raportoi rreth 40 persona, për një seri veprash penale mes tyre, shpërdorim detyre zyrtare, mashtrim, shantazh, spiunazh. Ai u përgjigj se po merrte kërcënime nga ata që i raportoi. Letra e shkruar nga Boki 13 u lexua nga avokati i tij.

“Unë dua t’ju informoj me përgjegjësi. Me përgjegjësinë e plotë unë qëndroj prapa secilës fjalë timen të thënë, dhe qëndroj prapa fjalisë së folur gjatë shqiptimit të aktgjykimit më 18 qershor 2020 dhe do ta dëshmoj atë në mënyrë të duhur dhe në mënyrë ligjore. “

Artikulli paraprakTetovarët i bëjnë pritje madhështore Ali Ahmetit (VIDEO)
Artikulli tjetërKinezi shpallet i vdekur, shfaqet në shtëpi dy muaj më vonë