Pjesën veriore të Malit të Zi, mbrëmë moti i ka befasuar me borë, edhe atë në Berane, Andrijevicë, Plavë dhe Zhabnjak.
Në Zhabnjak ka vazhduar të bie borë, derisa temperaturat në qytet në ora 7 të mëngjesit kanë rënë në zero, kanë njoftuar mediet lokale.

Gjatë ditëve në vijim pritet mot jostabil me të reshura të dendura, derisa sipas vlerësimeve të meteorologëve, stabilizimi i kohës dhe rritje të temperaturave do të priten mbas ditës së premte.

https://www.facebook.com/bosniastormchasers/videos/297166694505797/