“Heroi ynë Goce Dellçev u bë temë diskutimi në të gjitha drejtimet. Kjo është e dhimbshme, pasi ai është hero bullgar i cili është sakrifikuar dhe përkushtuar për lirinë e Maqedonisë. Në të njëjtën mënyrë, Çe Gevara i cili është argjentinas ka shkuar për të luftuar për lirinë e Kubës, ndërsa ka humbur jetën në një shtet tjetër. Dhe në vend që këta heronj të vetsakrifikuar të na bëjnë krenarë, të na bashkojnë dhe të na bëjnë më të fortë, bëhen mollë sherri”.