Zv kryeministri për çështje evropiaane Bujar Osmani në kuadër të javës evropiane të mobilitetit, bashkë me rininë e Çairit u inkuadruan në shënimin e javës evropiane të mobilitetit.

Me këtë rast zv kryeministri Osmani ka shkruar

Të mbështesim javën Evropiane të mobilitetit, të rrisim bashkërisht ndërgjegjen për mjedisin tonë, por më e rëndësishmja, si mjek ju këshilloj – të lëvizni sa më shpesh #MeBiçikletë, dhe kështu do ti ndihmoni shëndetit tuaj!