Zv kryeministri për çështje evropiane Bujar Osmani ka dhënë rekomandime për të parandaluar përhapjen e virusit.

Osmani në Facebok ka shkruar:

Rekomandimi më i mirë për të parandaluar përhapjen e virusit:

“ MENDO POZITIVISHT”:

-Mendo dhe vepro sikur te jesh pozitiv për testin e korona virusit. Ruaje veten dhe të tjerët, mos i kontakto, mbaje distancen, dezinfekto ku do që prek me dorë.