Oksana Voevodina u martua me mbretin Muhamedi V, 49 vjeç, në një ceremoni luksoze në Moskë.

Mediat raportojnë se Oksana ishte konvertuar në myslimane në fillim të këtij viti. 25-vjeçarja, vajza e një doktori, fitoi çmimin Miss Moska në vitin 2015.

Ajo është 24 vjet më e re se mbreti Muhamedi V.

Emri i gjatë i këtij të fundit është Tengku Muhamed Faris Petra ibni Tengku Ismail Petra.

E së fundmi Oksana konfirmoi lindjen e djalit më 21 maj, fëmija i parë Muhammed.

Bukuroshja ruse publikoi një foto të këmbëve të bebit dhe shkruan: “21 maj 2019, dita kur jeta ime u nda në ‘para’ dhe ‘pas’.”

Ndërsa djali është pagëzuar me emrin Tengku Ismail Leon Petra Bin Tengku Muhammad V Faris Petra.
Bukuroshja ruse publikoi një foto të këmbëve të bebit dhe shkruan: “21 maj 2019, dita kur jeta ime u nda në ‘para’ dhe ‘pas’.”

Ndërsa djali është pagëzuar me emrin Tengku Ismail Leon Petra Bin Tengku Muhammad V Faris Petra.