Ministria bullgare e drejtësisë mohon informacionin e publikuar në disa media se ish kryeministri maqedonas Nikolla Gruevski u arratis në Hungari me pasaportë bullgare.

Nikolla Gruevski nuk është shtetas bullgar dhe nuk ka dorëzuar dokumente për shtetësi bullgare. Gruevskit nuk i është lëshuar pasaportë bullgare nga ministria e brendshme, njoftoi Ministria e Drejtësisë e Bullgarisë.