Në vazhdën e avancimit të kuadrove shqiptarë në Ministrinë e Punëve të Brendshme (MPB), sëfundmi Burim Hoxha është emëruar Kryeshef i shërbimeve administrative në policin rajonale në Ohër, informon Zhurnal.

“Jo vetëm ky, po muajve të fundit ka pasur avancime të vazhdueshme. Sistemimi dhe avancimi i kuadrove brenda MPB-së është një proces rutinë dhe i vazhdueshëm”, thonë nga MPB-ja për Zhurnal.