Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Nazim Bushi përmes një postimi në faqen e tij zyrtare në facebook ka uruar të gjithë mësimdhënësit me rastin e 7 Marsit, Ditës së Mësuesit.

Bushi me këtë rast ka shkruar se “deri në pafundësi nderon mundin dhe djersën e të gjithë mësimdhënësve pasi që pikërisht janë ata që përmbushin misionin më të shtrenjtë për të gjithë ne, edukojnë më të dashurit tanë, brezat e rinj, fëmijët tanë.”