Bashkimi Demokratik për Integrim po vazhdon të marr përkrahje nga degët e këtij subjekti politik në komunën e Butelit.

Gjatë mbledhjes së kësaj dege, anëtarët kanë shprehur përkrahje të fuqishme për kryetarin e BDI-së, Ali Ahmeti.

Nga kjo degë thonë se tashmë janë gati për të kontribuar në realizimin me sukses të  regjistrimit të popullsisë si dhe për zgjedhjet lokale.