Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexhet, ka promovuar sot, projektet e përfunduar në vendbanimin Rashçe, ku janë shtruar me pllaka të bekatonit tre rrugica.

Në kuadër të këtij projekti komuna e Sarajit ka shtruar 20 mij metër pllaka bekatoni, ku janë përfshi të gjitha vendbanimet e komunës së Sarajit, sipas nevojave të vendbanimeve dhe që kanë qenë premtim i kryetarit Blerim Bexheti.