Aksion për shenjëzimin e sinjalizimit gjatë orëve të natës në disa rrugë dhe bulevarde të qytetit në Çair zbatuan dje në mbrëmje ekipet e Ndërmarrjes Publike “Rrugë dhe Rrugica”.

“Në aksion ishin përfshirë bulevardet “Cvetan Dimov” dhe Hristijan Todorovski Karposh” dhe rrugës “Vtora Makedonska Brigada”, kue me dorë dhe me makinë me ngjyrë të bardhë janë shënuar korsitë, kalimet për këmbësorë dhe shtigjet për biçikleta”. kumtoi Qyteti i Shkupit.

Kanë vazhduar edhe aktivitetet për vendosjen e stoleve të gomës në rrugën “Vota Makedonska Brigada”.