Pas raportimeve se në afërsi të SH.F. “Teffejuz” është krijuar mini deponi, ekipet komunale në koordinim me N.P “Higjiena Komunale – Shkup” reaguan menjëherë duke e pastruar lokacionin në fjalë.

Poashtu, gjatë ditës së sotme eko patrolat kanë monitoruar territorin e Komunës së Çairit duke parandaluar ndotjen masive në afërsi të Teqes në Dyqanxhik dhe duke shqiptuar vërejtje për ndotësit e ambientit.

Ekipet e inspektoratit komunal me vëmendje përcjellin situatën dhe do të shqiptojnë edhe dënime rigoroze për armiqtë e përditshëm të pastërtisë.