Ndërmarja Publike “Parqe dhe gjelbërime” – Shkup në bashkpunim me Komunën e Çairit, në shenjë të Ditës Ndërkombëtare të Paqës, nesër më 21.09.2018 promovon parkun më të ri në Dizhon.

Ekipet e NP “Parqe dhe gjelbërime” sot po përfundojn përgaditjet e fundit në teren me çka kjo ndërmarje do të sjell kreativitetin më të ri në Shkup e ajo është simboli i NATO-së i krijuar me lule mu në mes të Çairit.

Një kreativitet i ri do prezantohet para ambasadorëve të vendeve të huaj, Ministrit të Ekologjisë, Sadulla Durakit, kryetarit të Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov.

Çairi tani po që po mbulohet me gjelbërim në çdo anë.