Çaji jeshil është mjaft efektiv në tentimin e humbjes së peshës.
Por ky çaj nëse shërbehet i ftohtë, mund pakësojë reaksionet pasi ai do të tretet me ujin e akullt. Përfitimet e humbjes së peshës maksimizohen kur është shërbyer i nxehtë.

Megjithatë, pavarësisht se duhet konsumuar i ngrohtë, mos lejoni që uji të vëlojë shumë.

Pas kësaj lëreni bashkë me përmbajtjen e qeses të qëndroje për rreth 2 -4 minuta dhe mund ta pini për efekte sa më të mira.

Artikulli paraprakRikthehet Manjola Nallbani, publikon “Je fati im”
Artikulli tjetërErdogan: Në Turqi ka më shumë shqiptarë se sa popullsia e Shqipërisë