Capital T ka filluar numërimin prapa për koncertin e shumë pritur në Tiranë.
Dhe për këtë reperi nga Kosova ka premtuar një spektakël të madh ashtu siç nuk është arë ndonjëherë në trojet shqiptare, madje përgatitjet i kanë tejkaluar pritshmërit e tij.

Në një postim në Instagram Kapo ka sjellur fotografi nga përgatitjet finale që po bëhen rreth organizimit të koncertit.

Ndërsa, përveç përgatitjeve për koncert reperi poashtu ka paralajmëruar se shumë shpejt do të sjell edhe disa projekte muzikore brenda këtij viti.