Rezultatet e zbatimit të Planit Operativ për punësim dhe pilot programi Garanci për të rinjtë do të prezantohen sot në konferencë për shtyp në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë.

Siç kumtuan nga shërbimi për shtyp i Qeverisë, për realizimin e planit operativ dhe pilot programit do të flasin Ministrja e Punës dhe Politikë Sociale Mila Carovska dhe drejtoresha e Agjencisë për Punësim të Republikës së Maqedonisë, Biljana Jovanovska.