10.8 C
Skopje
6.04.2020

LAJMET E FUNDIT

Thaçi: Masat e qeverisë të pamjaftueshme, sjellja e qytetarëve jokorrekte

Partia Demokratike Shqiptare vlerëson se masat e ndërmarra nga Ministria e Shëndetësisë dhe institucionet e tjera relevante janë të pamjaftueshme, në një kohë kur...

evn