14.7 C
Skopje
6.04.2020

LAJMET E FUNDIT

Thaçi: Mjekët dhe teknikët të punësohen me vendime pune

Kryetari i PDSh-së, Menduh Thaçi, kërkon që qeveria urgjentisht të mundësojë të punësohen me vendim pune të gjithë mjekët e diplomuar, stomatologë, infermierë e...

evn