11 C
Skopje
2.03.2021

LAJMET E FUNDIT

Pas një muaji, fillojnë seancat në kuvend

Në Kuvend gati pas një muaji sot duhet të mbahen vazhdimet e seancave të 21-të, 22-të, 25-të dhe 26-të. Caktimi i vazhdimit të seancave...