11.1 C
Skopje
26.01.2020

Asnjë postim për tu shfaqur

LAJMET E FUNDIT

Ali Ahmeti: BDI si e do ti, me ndihmën amerikane nga...

“Faleminderime të veçanta organizatave amerikane 🇺🇸 NDI dhe IRI që na kanë qëndruar pranë gjatë gjithë kohës dhe janë piesë përbërëse e ndërtimit të...

evn