23.4 C
Skopje
17.07.2019

PTHP, akuzë për një diler të drogës

Prokurori kompetent publik nga Prokuroria Themelore Publike-Shkup (PTHP) ka ngritë aktakuzë kundër shkupjanit 39 vjeçar për veprën e kryer penale “prodhim i paautorizuar dhe...