29.7 C
Skopje
16.06.2019

Shtetasi bullgar që kërkohej nga Interpoli arrestohet në Strumicë

Dje pasdite në një hotel në Strumicë, është arrestuar një shtetas bullgar dhe është dërguar në stacionin policor për procedurë të mëtejshme.“Më 15.06.2019 në...