21.3 C
Skopje
23.05.2019

Tornado në Misuri, tre të vdekur

Në një tornado të fuqishme që goditi kryeqytetin e shtetit amerikan të Misurit, Jefferson City, të paktën tre vetë vdiqën dhe shumë të tjerë...