26 C
Skopje
15.07.2020

LAJMET E FUNDIT

Parkingjet publike në Shkup sot falas

Parkimi në parkingjet publike dhe zonat publike, me të cilat menaxhon NP “Parkimi i Qytetit” sot është falas.Siç kumtoi ndërmarrja, nuk do të kryhet...