15.9 C
Skopje
22.03.2019

Rektori i UT-së Prof. Dr. Vullnet Ameti e priti në takim...

Rektori i Universitetit të Prishtinës, Prof. Dr. Marijan Dema, dhe prorektori për mësim dhe çështje studentore, Prof. Dr. Hysen Bytyqi, e vizituan Universitetin e...