30 C
Skopje
26.06.2019

Këshilli i Europës: Nuk monitorojmë zgjedhje me një kandidat

Në Shqipëri, Kongresi i Autoriteteve Rajonale dhe Lokale, strukturë e pavarur e Këshillit të Europës, ka njoftuar sot se ka anulluar dërgimin e misionit...