21.3 C
Skopje
23.05.2019

Kompania gjermane “Gereshajmer” me investim në RMV: Do të punësojë 400...

Ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut (RMV) dhe kompanisë investuese gjermane “Gereshajmer” sot është nënshkruar memorandum. Fushëveprimi i kompanisë do të jetë...