30 C
Skopje
9.07.2020

Largohem përfundimisht nga ASH-ja e mbështes kryeministrin shqiptar dhe BDI-në

Përfundimisht largohem nga Aleanca për shqiptaret dhe kësaj radhe do ta mbeshtes BDI- në dhe iden për kryeminister Shqiptar. #EdheUnBesojPseJo(9) Vendimet e mëdha jan të rënda!...