32 C
Skopje
11.07.2020

Asnjë postim për tu shfaqur

Ali Ahmeti dhe kandidati për kryeministër shqiptar Naser Ziberi,nesër me...

Nesër më 12 korrik 2020 (e diel), Kryetari Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti dhe kandidati për Kryeministër të parë shqiptar z. Naser Ziberi, në...