32 C
Skopje
11.07.2020

Asnjë postim për tu shfaqur

Agim Nuhiu dhe Sllatina: Erdhi koha, jemi gati për Kryeministrin shqiptar

Një nga fshatrat emblematike, është Sllatina ku BDI tashmë ka filluar intensifikimin e takimeve me qytetarë, duke organizuar aktivitete të cilat sensibilizojnë për programin...